D'ayr

Servicii

Sedinta de masaj este un ritual de remodelare a viziunii despre lume, genereaza ganduri pozitive si starea de bine la nivel trupesc si spiritual. Vei fi atins in intregime, jocul mainilor si al corpurilor descoperindu-ti zone erogene nebanuite nici de tine.

Masaj de Relaxare

  • Masajul de relaxare este un mod placut de eliberare a stresului si a oboselii acumulate pe parcursul zilei. Relaxarea efectuata de maseuzele "D'AYR" va produce o simbioza placuta intre trup si suflet.

    Masajul ridicat la nivelul de arta, pornind de la alunecari usoare, aplicate la suprafata corpului, prin miscari compresive, de framantare sau lovituri usoare, oscilatorii sau ritmice, pe langa experienta placuta pe care o creaza, amelioreaza starea de sanatate va relaxeaza nu numai musculatura dar si psihicul. Cresterea circulatiei sangvine in zonele masate contribuie la eliminarea toxinelor si imbunatateste nivelul "hormonului fericirii".

Body Massage

  • Este o continuare a masajului de relaxare. Mangaierile delicate, relaxante ale intregului corp realizate cu diferite intensitati de catre maseuza care isi foloseste mainile si corpul, sunt menite sa stimuleze, sa excite si sa elibereze in ideea obtinerii unui echilibru emotional si mental durabil.

Masaj Erotic

  • Masajul erotic este un masaj foarte senzual, un masaj al simturilor. Percepem lumea prin intermediul simturilor, iar simtul tactil ne permite sa stabilim contacte. In timpul masajului senzual, mangaierile delicate, relaxante sunt menite sa stimuleze, sa excite, sa usureze. Printr-un joc erotic al atingerilor celor mai sensiblie si intime zone, va fi stimulata placerea maxima.

    In timpul masajului erotic, maseuza isi va folosi mainile pricepute pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de senzatii unice.

Masaj Duo Body

  • Masajul Duo Body reprezinta visul oricarui barbat. Este facut de doua maseuze care vor avea grija de trupul dumneavoastra si va vor oferi o placere de neuitat, intr-o combinatie armonioasa a tehnicilor masajului de relaxare si a masajului body erotic. Este un adevarat spectacol erotic, un dans simultan, ritmic si lasciv in acelasi timp, un rasfatat continuu.

Masaj erotic Jacuzzi - un vis care prinde viata

  • Imagineaza-ti o femeie senzuala care se joaca vesela intr-un jacuzzi. Apa freamata si o mangaie, iar ea te cheama cu miscari lascive inauntru. Acesta este un vis care poate deveni realitate mai repede decat te astepti. Masajul erotic jacuzzi aduce impreuna beneficiile relaxante ale apei si relaxarea masajului erotic.

Toate acestea, langa o maseuza aleasa de tine, a carei misiune este sa iti aduca tie placere. Masajul Erotic Jacuzzi este o practica noua de a explora taramul placerilor, asa ca nu mai astepta, a venit momentul sa beneficiezi si tu de aceasta ispita.

Masaj pentru cupluri

  • Consolideaza legatura dintre parteneri prin inlaturarea barierelor si a inhibitiilor din viata de cuplu. Priveste si invata! Ai mai vazut-o vreodata sa tremure de placere doar prin masaj erotic? De ce sa fii egoist si sa privezi partenera de o astfel de placere? Este o experienta care va va ajuta sa va cunoasteti reciproc mai bine din perspectiva erotica, a dorintelor ascunse...